The FLOO(®)

Van een comfortabel en gezond binnenklimaat heeft u elke dag opnieuw profijt. FLOO® is een innovatief klimaatconcept. FLOO® verwarmt, koelt en ventileert zonder dat u het merkt. Wat FLOO® bijzonder en uniek maakt, is dat met FLOO® Klimaatwerk lucht zich anders gedraagt. Echt anders. FLOO® maakt effectief gebruik van schone lucht. Op de plaatsen waar het ertoe doet: daar waar de gebruikers van de ruimte ademen. U creëert een duurzaam verschil voor de gebruikers. Een optimaal binnenklimaat voor de beste prestaties. 

 

Het unieke regelsysteem van FLOO® Klimaatwerk wordt met zorg volledig ingericht passend bij de omgeving, het gebouw en uw wensen. Een gebouwsimulatie zorgt ervoor dat we vooraf precies weten hoe de lucht zich gaat gedragen en daarop kunnen sturen. Bovendien worden de zichtbare elementen stijlvol verwerkt in de omgeving. Zodat een fijn werk- en leefklimaat iedere dag vanzelfsprekend is.

 

Naast een enorm comfort, levert het innovatieve systeem van FLOO® Klimaatwerk u ook energievoordelen op. FLOO® is zuinig en duurzaam. Dat merkt u bij de energieafrekening. FLOO® Klimaatwerk wordt bovendien continue geoptimaliseerd, omdat wij houden van innovatie en streven naar de hoogste kwaliteit. 

 

Dat geldt ook voor onze aanpak. FLOO® is maatwerk en wij gaan voor een comfortabel eindresultaat. Zodat u krijgt, wat u voor ogen heeft. Daarom begint onze betrokkenheid al voor de bouw. Wij zorgen dat gebeurt wat nodig is om straks onbezorgd van FLOO® te kunnen genieten. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Met transparant advies. Daar kunt u op vertrouwen.