FLOO®  is ontstaan uit jarenlange ervaring, onze passie voor kwaliteit en de overtuiging dat het anders én beter kan. Wij geloven dat het effect van een comfortabel en gezond binnenklimaat verder gaat dan de juiste temperatuur. Droge ogen, hinderlijke tocht, een te warme temperatuur of juist kou leiden af. Een goed binnenklimaat draagt bij aan de ideale werk- en leefomgeving en het welzijn van de mensen die er werken of verblijven. Zodat gebruikers zich volledig kunnen concentreren op andere zaken. 

ECO KLIMA

FLOO® Klimaatwerk is een innovatie van Eco Klima en uitermate geschikt voor utiliteitsgebouwen. Daar waar veel mensen samenkomen, wordt meer gevraagd op het gebied van klimaatbeheersing. Eco Klima levert een belangrijk ingrediënt van FLOO® - het innovatieve klimaatsysteem - maar is vooral ook een betrokken partner als het gaat om het realiseren van een uitstekend binnenklimaat. Wij begrijpen dat iedere situatie uniek is en een andere aanpak vraagt. 

Noor Schellens is de motor van Eco Klima. Met passie zet zij zich in voor de ontwikkeling van FLOO®. Een ontwikkeling die nog steeds groeit. Zij gelooft in het onmogelijke mogelijk maken. Op een open en transparante manier, waarbij vertrouwen en een gedeelde droom de basis is. Daarover spreekt zij ook regelmatig om mensen te inspireren hun droom na te jagen. Meer over haar verhaal leest u op GROO-inspiratie.nl

GPR gebouw expert

Als vakvrouw met een missie op het gebied van duurzaamheid is het logisch dat Noor ook GPR Gebouw Expert is. Zij weet hoe je een gebouwontwerp optimaliseert en beheerst het instrument GPR Gebouw volledig. GPR Gebouw brengt duurzaamheids- en milieuprestaties van een gebouw helder in beeld en kan aanpassingen snel vergelijken. Dit geeft betrouwbaar en onafhankelijk inzicht. Bovendien is een GPR Gebouw-certificering soms vereist of interessant vanwege subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen. Ook daarin denkt Noor graag met u mee.


FAMILIEBEDRIJF

Onze ervaring gaat al meer dan 100 jaar terug. Eco Klima is ontstaan uit Installatiebedrijf Schellens, een modern en gerenommeerd familiebedrijf dat nog iedere dag vakwerk levert. Vader Harry en zoons Teun en Bas Schellens hebben het enthousiasme voor het vak met de paplepel ingegoten gekregen. Dochter Noor heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en benadert zaken graag met een integrale blik. Allemaal hebben zij een passie voor kwaliteit en een enorme drive om te verbeteren. Uiteraard met oog voor rendement. De korte lijnen met de klant maken dat die nooit uit het oog verloren wordt en hun betrokkenheid is oprecht. Dat merkt u in alles.

FLOO klimaatwerk, innovatief, concept, klimaatbeheersing, comfortabel, gezond, binnenklimaat
Met dank aan WORKBRANDS. De inspirerende locatie voor deze foto. (www.workbrands.com)

In FLOO® komt alles samen. FLOO® Klimaatwerk is het ultieme resultaat van meer dan 100 jaar ervaring, passie en kennis. Met oog voor de wensen van de klant en gericht op een duurzame toekomst. Wij gaan graag in gesprek om te kijken wat FLOO® Klimaatwerk voor u kan betekenen.